donderdag 10 januari 2013

Haken op donderdag

Vandaag geen foto's van een haakwerk welke ik af heb. Maar wel iets dat ik met jullie wil delen.

Ik heb in de loop der tijd al best was haakpatronen verzameld en gekocht. Nu was ik laatst mijn computer aan het schonen en jullie raden het misschien. Gewoon al mijn haakpatronen weggegooid, ook van de backup!

Ik heb echt bijna 2 weken lopen balen, omdat ze er echt niet meer waren op de computer. Maar het is gelukkig wat gezakt, ik heb nl. het grootste gedeelte van mijn patronen TOCH uitgeprint en in een map bewaard, pfff. Alleen pak ik die map niet dagelijks en wist ik niet dat ik overgeorganiseerd (ahum) was.

Verder ben ik op dit moment met 2 projectjes bezig dus binnen kort weer een bericht met foto's (lol).


Groetjes Ingrid.

8 opmerkingen:

 1. ow, dat is niet goed seg... Maar gelukkig dat je ze in een map had zitten en nu kan je weer op zoek naar nieuwe patronen en beginnen opslaan he.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. jeetje zeg! Dat is niet fijn!
  Ik ga gauw zorgen dat ik mijn patronen snel ga uitprinten!

  ik ben benieuwd naar je volgende projecten!

  liefs
  samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig dat je de meeste hebt uitgerpint. ik ben zelf ook wel van het uitrpinten maar netjes in een map komen ze bij mij vaak niet. Maar zoals Tio al zegt lekker opnieuw beginnen met verzamelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi ik zag die vrolijk gekleurde sjaal staan op je site. Die zou ik graag willen haken voor mijn kleindochter. Kan ik aan zo'n patroon komen?
  Grtjs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Argh! Daar moet je toch niet aan denken! Gelukkig maar dat je er veel had geprint. Succes met opnieuw verzamelen (let op, nu zie je natuurlijk nog meer leuks :p )

  BeantwoordenVerwijderen
 6. great !
  Greetings from Poland :)
  Katarzyna

  www.sajuki.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het euvel is mij bekend gelukkig was ik niet alles kwijt, en wat is uitgeprint had en niet meer op de computer had heb ik op het werk bij de compileer machine gescand en naar mij zelf gemaild zo heb ik gelukkig weer een hoop patronen kunne redden.
  Sterkte en van het balen wordt je alleen maar sterker, liefs Patricia

  BeantwoordenVerwijderen