donderdag 13 september 2012

Haken op donderdag

Ken je dat, je gaat lekker van start en uiteindelijk heb je al wel 5x je haakwerk uitgehaald, maar dan denk je dit gaat hem echt worden.
Dus haken, haken, haken, nieuw bolletje, haken haken haken en nog een nieuw bolletjes, mooie hoogte zo, dan wordt het tijd om te passen, te smal!!!!!!!!!!!!!!!
Baal baal, maar gelukkig is daar dochterlief en voor hem is de kol wel goed. Oké dan nu nog wat draadjes instoppen en klaar.
De moraal van het verhaal is: niet zomaar door haken als een bezetene!


Al met al even geen kol voor mezelf, maar eens geprobeerd of ik ook baby sokjes kan haken. En dit is het eerst paar geworden.

Ook zo leuk om te doen! Dus er zullen er nog wel wat meer volgen. De boordsteek heb ik toch maar even op gezocht op Youtube, bleek dat hij eigenlijk heel simpel was, weer wat bijgeleerd zeg maar.
Het patroon is van Tjeempie.

Groetjes Ingrid.

8 opmerkingen:

 1. Hihi, als troost maar sokjes gehaakt die ook niet blijken te passen? Wat zijn die lief zeg! Het is je erg goed gelukt, heel mooi geworden!
  De kol is van een mooi wolletje, ziet er leuk uit (al kun je het pas echt goed zien om een nek heen)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben al blij dat ik niet de enige ben die regelmatig moet uithalen en opnieuw beginnen. Mijn vriend moet dan altijd, hij vind wel dat ik een goedkope hobby heb en lang plezier beleef aan mijn wol ;)
  De sokjes zien er echt wel leuk uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk die sokjes!!! En die col lijkt me ook super, beetje lastig te zien op de foto hihihihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ja klinkt helemaal vertrouwd hoor! maar de sokjes zijn schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 5. o zo herkenbaar. En inderdaad bij ons wordt er dan ook geroepen zo kun je lekker lang doen met je wol. Maar als het dan uiteindelijk maar goed komt. Die sokjes vind ik helemaal super. Wil ik ook npg ooit gaan proberen. Maar eerst mijn andere projecten afmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hi Ingrid,

  Ik wordt in augustus oma en zag bij jou zulke leuke gehaakte sokjes
  Heb jij de haakpatronen ervan?

  Groetjes Ans xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is een patroon van Tjeempie Ans,

   Groetjes Ingrid.

   Verwijderen